Ελληνικά | English

Projects

Gilbert & George - 11/2007

On-line έκθεση έργων τέχνης των καλλιτεχνών Gilbert & George στην Αθήνα το 2001.

Το website σχεδιάστηκε εξολοκλήρου σε τεχνολογία flash. Παρουσιάζει την έκθεση με ιδιαίτερα ευρηματικό τρόπο ενώ τα νέα ενημερώνωνται από database.


Πελάτης

Εφαρμοσμένες Λύσεις

Financial Technologies S.A. Εταιρικό - 7/2004

Το site της Financial Technologies SA αποτελούνταν από ενότητες όπως Company, Partners, News, Downloads κ.α. ενώ είχε δοθεί έμφαση στην παρουσίαση και ανάλυση των δύο βασικών προϊόντων της εταιρίας το «bMaster 2004» και το «eLoans 2004».

Για την υποστήριξη των πελατών υπήρχε online εφαρμογή Customer Support. Το site επίσης περιλάμβανε και εφαρμογή carriers στην οποία ανακοινώνονταν οι νέες θέσεις εργασίας.


Πελάτης

Εφαρμοσμένες Λύσεις

VILLAGE shopping & more... - 7/2005

Website παρουσίασης του Εμπορικού Κέντρου "VILLAGE shopping & more..."(πρώην Village Entertainment Park). Το site είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί σε δύο γλώσσες, την ελληνική και αγγλική.

Διαθέτει ενότητες όπως , Πρόγραμμα κινηματογράφων Village Cinemas, όπου ενημερώνεται εβδομαδιαίως για τις νέες προβολές ταινιών, Εκδηλώσεις, Πρόσβαση κ.ά. Ακόμα, υπάρχει χάρτης καταστημάτων, όπου οι επισκέπτες του site ενημερώνονται για την ακριβή τοποθεσία των καταστημάτων στο VILLAGE shopping & more...


Πελάτης

Εφαρμοσμένες Λύσεις

Zevgaridou & Associates - 5/2009

Παρουσίαση της εταιρείας Zevgaridou & Associates, η οποία παρέχει διαφημιστικές υπηρεσίες.

To website έχει υλοποιήθει με το ModusWEBTM Content Management System (CMS),ενώ λειτουργεί σε δύο γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά.


Πελάτης

Εφαρμοσμένες Λύσεις

Pavlidelis books - 4/2006

Website παρουσίαση των εκδόσεων PAVLIDELISBOOKS.

Η εταιρεία PAVLIDELISBOOKS ιδρύθηκε από τον κ. Πάνο Παυλιδέλη το 2003, με έδρα τα Βριλήσσια και ο κύριος στόχος της είναι η έκδοση και προώθηση εκλαϊκευμένων ιατρικών βιβλίων.


Πελάτης

Εφαρμοσμένες Λύσεις

Roula Rouva Real Estate & Property Lettings - 8/2009

Website παρουσίασης του κτηματομεσιτικού γραφείου Roula Real Estate Agency. Το web site δημιουργήθηκε με σύγχρονο design, ενώ σχεδιάστηκε για να προσφέρει άμεση και γρήγορη πληροφόρηση στον ενδιαφερόμενο πελάτη.

Tο site έχει υλοποιήθει με το ModusWEBTM Content Management System (CMS) και παρέχει τη δυνατότητα online παραγγελιών.


Πελάτης

Εφαρμοσμένες Λύσεις

Village Productions - 10/2007

Website προβολής της εταιρείας Village Productions, το οποίο έχει υλοποιηθεί με το ModusWEBTM Content Management System (CMS).

To site υποστηρίζει ηλεκτρονική ενημέρωση στους ενδιαφερόμενους επισκέπτες του μέσω newsletter και περιλαμβάνει θεματικές ενότητες όπως Παραγωγές, Προβολές, Αρχείο Φωτογραφιών, Downloads κ.ά.


Πελάτης

Εφαρμοσμένες Λύσεις

Villagefilms - 8/2004

Το αντικείμενο του έργου ήταν η δημιουργία ενός κινηματογραφικού portal σε 2 γλώσσες (ελληνική και αγγλική) το οποίο έχει στόχο να προβάλλει και να δημιουργεί τις συνθήκες εκείνες στους χρήστες ώστε να παρακολουθούν τις ταινίες που διανέμει η εταιρία στις κινηματογραφικές αίθουσες. Για το λόγο αυτό το περιεχόμενο για τις νέες ταινίες έπρεπε να ανανεώνεται.

Το web site δημιουργήθηκε με σύγχρονο design και layout με ζωντανό λόγο, για να «μιλά στη γλώσσα» των νέων, ενώ παράλληλα προσέφερε δυνατότητες πληροφόρησης και διάδρασης όπως dating, ενημέρωση μέσω newsletter, message board, αποστολή κινηματογραφικών web cards σε φίλους, cine-games, διαγωνισμούς και chat με γνωστούς ηθοποιούς.

Η εύρεση των ταινιών καλύφθηκε από μια αποτελεσματική μέθοδο αναζήτησης. Ακόμη δημιουργήθηκε ειδική ενότητα για τους δημοσιογράφους οι οποίοι μπορούν να ενημερωθούν για τις ταινίες που εμφανίζονται σε μελλοντικό διάστημα.


Πελάτης

Εφαρμοσμένες Λύσεις

Κυριακόπουλος - 5/2005

Website προβολής της εταιρίας "τέντες, Παναγιώτης Κυριακόπουλος". Παρουσίαση της εταιρίας, των υπηρεσιών και των προϊόντων (φωτογραφικό υλικό και πληροφορίες).

Tο site έχει υλοποιήθει με το ModusWEBTM Content Management System (CMS).


Πελάτης

Εφαρμοσμένες Λύσεις

Cyberview -

Website παρουσίασης της εταιρίας


Πελάτης

Εφαρμοσμένες Λύσεις

Έργο αναφοράς


Hellenic Bank Cyprus Digital Signage